“We gaan er wel eens aan moeten beginnen hé …”

Dit gezegd zijnde: op 20 januari, met nog 201 dagen tot de Dodentocht, hebben we onze eerste wandeling gemaakt. Bescheiden, want Rome is ook niet op één dag gebouwd, maar toch voldoende om onze beentjes eens los te gooien.

Het was een frisse doch mooie zondag. Met de zon op je snoet kan je niets anders dan blij zijn, maar het gezelschap had daar zeker en vast ook iets mee te maken! Op de ijskoude top van de Mont Ventoux in 2017 stond onze familie ons op te wachten. Het was één van de mooiste momenten in ons leven. Nu steunen ze ons opnieuw door dik en dun tijdens onze nieuwe missie (hoewel er even raar gekeken werd toen we het hen vertelden 🤨)

De Gentbrugse Meersen stonden op onze planning: een mooi domein dichtbij het ouderlijke huis dat ik nog nooit bezocht had. Blijkbaar lag het dichter bij dan ik dacht, want we zijn meteen te voet vertrokken in plaats van met de auto naar de parking te rijden. Alle kilometers zijn mooi meegenomen natuurlijk.

Gepakt en gezakt vertrokken we, met Kobe in de reisrugzak en Oona warm bij mij in de draagzak. Mutsen op en gaan!

Ik moet eerlijk zijn: zoveel hebben we nog niet gezien na deze wandeling. Na een beetje “verkeerde interpretatie van de kaart” en “gemis van oriëntatievermogen” in combinatie met het vroeg ondergaan van de zon, waren we genoodzaakt om op tijd terug te vertrekken. Desondanks hebben we toch een zalige, frisse wandeling achter de rug, en zijn we officieel van start gegaan met onze training.

7,5 km, slechts een fractie van het einddoel, maar toch een puike beginprestatie 💪🏼

0 km

STEUN ONS EN ANDERE MS-PATIËNTEN

We gaan deze uitdaging aan om geld in te zamelen voor MS-patiënten waarbij de ziekte reeds meer invloed heeft op hun dagelijkse leven.

ONZE MISSIE
DONEER NU