Zoveel mogelijk het wandelen integreren in ons dagdagelijks leven, dat is de bedoeling. Wat doe je dan als je alleen thuis bent met je baby en het heeft EINDELIJK eens gesneeuwd? Flesje geven, boertje laten (Oona, ik niet), de draagzak installeren, goed induffelen en stappen maar!

Het voordeel van in een klein, landelijk dorp te leven? Er is sowieso een mooi pad/gebied in de buurt om rustig te wandelen. Als het dan nog eens een normale werkdag is en er is sneeuw gevallen, dan heb je het rijkdom vaak helemaal voor jou alleen.

Dat was ook het geval toen ik en Oona gingen gaan wandelen. Op slechts enkelingen na (die ook een frisse wandeling weten te appreciëren) hebben we de hele tijd met ons tweetjes genoten van de uitstap.

In dit gebied is er een wandeling mogelijk van ongeveer 8,5 km, maar het nadeel van een baby is dat er 3 uur na dat flesje voor vertrek een volgend flesje mag volgen. Ik moet dus zeker op tijd terug zijn. Gelukkig sust de draagzak haar zodat ik iets meer tijd win. Maar ik moet het lot niet tarten natuurlijk.

Gelukkig was ze een ‘blij ei’ eenmaal thuis, en kon ze lekker genieten van haar warme papje. En ik van haar gezelschap 😊

Geniet mee van enkele winterse taferelen die ik onderweg tegen kwam ❄

0 km

STEUN ONS EN ANDERE MS-PATIËNTEN

We gaan deze uitdaging aan om geld in te zamelen voor MS-patiënten waarbij de ziekte reeds meer invloed heeft op hun dagelijkse leven.

ONZE MISSIE
DONEER NU